Aşılmasına İmkân Olmayan Hiçbir Duvar Yoktur Kompozisyon

Bu yazıyı inceleyerek aşılmasına imkân olmayan hiçbir duvar yoktur ile ilgili kompozisyon yazmak için fikir alabilirsiniz.

Her insanın hayat içinde her zaman ulaşmak istediği bir hedefi vardır. Bu hedefe ulaşmak için azim ve kararlılık içinde çalışmak gerekir. Hedefe ulaşmak için gidilen yolda önümüze bazı engeller çıkacaktır. Bu engeller karşısında yılmadan kararlı bir duruş göstermek, en doğru yoldur. Zorlukları, engelleri aşmanın her zaman bir imkânı vardır. Önemli olan engeller veya önümüze çıkan duvarlar karşısında sabır göstermektir.

Sabırlı ve kararlı davrandıktan sonra aşılmayacak duvar yoktur. İnsanların amaçları doğrultusunda tabii ki çalışmaları ve başarıya ulaşacaklarına dair inançlı olmaları gerekmektedir. Amaçladığımız noktaya ulaşmak için biz, her ne kadar çalışıp çabalasak da bazı engellerle karşılaşmak kaçınılmazdır. Bu engelleri bir duvara benzetebiliriz. Bu duvarları aşmak da aslında bizim elimizdedir. Gücümüzü toplayıp zorlukları aşmak için çaba gösterirsek mutlaka bir şeyler değişecektir. Yani umutsuz olmamalı ve engelleri birer birer aşmak için elimizden geleni yapmalıyız. Her engeli kararlı, inançlı ve sabırlı davranarak aşabiliriz. İnsanın zorlukları aşabildiğinde umudu da artar. Bu düşüncelerle zorlukları aşmak için mücadele göstermeliyiz.

Kısaca anlatmak gerekirse, önümüze çıkan duvarlar, yani engeller her zaman bir şekilde aşılacaktır. Sadece bizim kararlı olmamız, engeller karşısında yılmamamız gerekiyor. Şunu bilmeliyiz ki her engeli aşmanın bir yolu, bir imkânı vardır. Zorluklar bir duvar gibi işlerimize engel olsa da onların da aşılabileceği bir gerçektir. O yüzden istersek karşımıza çıkan zorlukları tek tek aşabilir ve hedeflerimize engelsiz bir şekilde ulaşma imkanı yakalarız.

8 Yorumlar

Daha yeni Daha eski