Bireysel Çalışma İyidir Konulu Münazara

Bireysel çalışmak daha iyidir sözü ile ilgili münazara yazınız. Bireysel Çalışmanın Avantajı

Bireysel çalışmak iyidir. İnsan yalnız başına çalışınca gereksiz işlerle oyalanmadan çalıştığı konuya yoğunlaşır. Bu durum onun konuyu daha iyi özümsemesini sağlar. Bu yüzden bireysel çalışmak grup halinde çalışmaktan daha iyidir.

Bireysel çalışma demek kendini tamamen konuya vermek demektir. İnsan etrafında birileri olunca ister istemez dikkatini onlara verir. Bu nedenle konuya iyi odaklanamaz. Sonunda her şeyi isteği gibi öğrenemez. Bu yüzden tek başınayken sessiz bir ortamda çalışmak daha etkili öğrenme olanağı sunar.


Bireysel çalışmak iyidir, çünkü insan tek başına olunca kimseyle konuşma ihtimali de olmayacağı için işini daha iyi ve özenli yapar. Böylece dikkati dağılmadan hem işini daha erken bitirir hem de hazırlandığı konuyu daha iyi kavrar. İnsanın kendine ait bir odası olup da sessiz bir yerde çalışması daha verimli olacağından bireysel çalışmak daha iyidir.


Bireysel çalışma sırasında kafamıza takılan sorular olabilir. Bunları bir yere not edip okula gittiğimizde öğretmenimize sorabiliriz. İlla takım çalışması olacak diye bir şey yok. Takım halinde çalışınca sohbet etme ortamı oluşacaktır. Bu da bizim çalışmamızı engelleyeceğinden işimizi iyi yapamayız. O zaman da çalışmaktan istediğimiz verimi alamayız.

8 Yorumlar

  1. bireysel çalışmak iyidir bizde aynı münazarayı yapıcaz bireysel çalışınca kafanı dağıtacak kimse yok ve isini özenli,düzenli ve güzel yaparsın bu yüzden bireysel çalışmak iyidir

    YanıtlaSil
  2. Baya iyi 🤗👌👍

    YanıtlaSil
  3. Kazandınızmı

    YanıtlaSil
  4. Bende münazaraya girdim bence ben bireysel olarak tek damlayız ekip halinde okyanusuz bireysel çalışınca insan kendi yanlışlarını doğru olarak biliyor salı günü bizim münazara mız var işallah ekip halı ile kazanır amin

    YanıtlaSil
  5. Lan bizde cuma günü

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski