Nerede Bir İnsanın Yüreği Çarpıyorsa Orada Umut Var Demektir Sözü ile İlgili Kompozisyon

Nerede bir insanın yüreği çarpıyorsa orada umut var demektir sözü ile ilgili kompozisyon yazınız.

İnsan kalbiyle yaşar. Bütün umutları, geleceğe dair düşünceleri kalpten gelir. Bu yüzden yüreğin umutla yakın bir ilişkisi vardır. İnsanın yüreği umutlu olmak demektir. İstek, arzu, heyecan varsa yüreğimizde umut da vardır. Bundan dolayı karamsarlığa kapılmadan ilerlemeliyiz.

İnsan yüreğinin çarpması yaşamın devam ettiğinin işaretidir. İnsanın olduğu her yerde umut da vardır. Bu yüzden umutsuzluğa kapılarımızı kesin olarak kapatmalıyız. Çalışmalarımız hep başarıya odaklı olmalıdır. Bize güç veren duygu yüreğimizden gelen heyecandır. O bizi daima ayakta tutar. Bu sebeple kendimizi güçlü hissederiz.

Hayatın içinde zor zamanlarımızda karamsarlığa kapılıp umutsuz olabiliriz. Burada önemli olan hayatın devam ettiğini bilmek ve umutsuzluktan kurtulmaktır. Yani şartlar ne olursa olsun yaşam devam ediyor düşüncesinden hareketle her zaman umuda sarılmak gerekir. Çünkü umut yüreğimizde yer edinir. Oradan bütün duygu ve düşüncelerimize yayılır.

Sonuç olarak yaşamak bir umuttur.  Yüreğimizden umudu eksik etmemeli, hayata gülen gözlerle bakmalıyız. yüreğimizin küt küt atması, heyecanımızdan ileri gelir. Biz de başarıya ulaşmak için bu heyecanı kaybetmeden yaşamalıyız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski