Kararsızlık ile İlgili Kompozisyon

“Kararsızlık ile ilgili kompozisyon yazınız. Yazınızda sebep-sonuç, amaç sonuç cümleleri kullanınız.” Konulu yazımız aşağıda yer almaktadır.

Etkinlik: Kararsızlık ile ilgili kompozisyon yazınız. Yazınızda sebep-sonuç, amaç sonuç cümleleri kullanınız.

Kararsızlık ile ilgili olarak düşündüğümüzde, kararsızlığın çok kötü bir şey olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Hangi konuda olursa olsun karar almaya önem vermeliyiz. Kararımız kötü de olsa bir karara varmak durumundayız. Çünkü en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir.

Kararsızlık demek; insanın ne yapacağını bilememesi, arada kalması, ikilemde kalması demektir. Böyle zamanlarda kararsızlıktan sıyrılıp akıl ve mantığa uygun olarak bir karar vermek lehimize olacaktır. Tabiî ki burada düşünerek hareket etmek iyi olacaktır.

İnsan kararsız kaldığı için olumsuz durumlarla karşılaşır. Hayatın devam ettiğini düşündüğümüzde karar vermenin ne kadar önemli olduğunu görebiliriz.

Kararsızlıktan kurtulmak için akıl akıldan üstündür sözünü dikkate almalı, belli bir karara varamıyorsak, başkalarının görüşlerine başvurmalıyız. Ancak bu şekilde kararsızlıktan kurtulabiliriz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski