Ara Tatil ile İlgili Kompozisyon

Ara tatil ile ilgili düşüncelerimizi içeren kompozisyon yazınız.

Ara tatil bana göre çok güzel oldu. Okulun çok yoğun olduğu, sınavların tamamlandığı bu hafta bir öğrenci olarak gerçekten bir ara tatili hak etiğimizi düşünüyorum. Evet ben bir öğrenciyim, okulumuzu, öğretmenlerimi, arkadaşlarımı, derslerimi çok seviyorum, ancak böyle ara tatilin olması da bize çok iyi gelecek diye düşünüyorum.

Okumak benim için çok iyi geçiyor. Okulda derslerimi severek dinliyorum. Ancak yeni sınav sistemi gibi bir sorumluluğumuz var. Bu yüzden okul, her ne kadar çok sevsem de bazen oldukça yorucu oluyor. Bu durumda hem biz öğrencilerin hem de öğretmenlerimizin biraz dinlenmesi için bir ara tatil gerekiyor. Bundan dolayı ara tatil ile ilgili düşüncelerim olumlu yöndedir.

İyi ki ara tatil geldi diyorum kendi kendime. Ara tatil olmasaydı sınavlardan dolayı çok yorulduğumuz şu günlerde kendimizi derslere, yeni konulara çok iyi veremezdik. Bunun için iyi ki ara tatil var, iyi ki kısa da olsa bir dinlenme süremiz var. Bu yüzden çok mutlu olduğumu söyleyebilirim.

Çevremdeki bazı öğrenciler ne gerek vardı ara tatile diyerek okulların bir hafta tatil olmasının gereksiz olduğunu söylüyor. Fakat ben ara tatil ile ilgili başkalarının görüşlerine katılmıyorum. Hem biz öğrencilerin, hem de öğretmenlerin kısa bir ara tatili hak ettiğini düşünenlerdenim. Ara tatil sayesinde bir hafta güzel bir şekilde dinleneceğiz, okulun ve sınavların stresini biraz da olsa üzerimizden atacağız. Bir öğrenci olarak böyle bir dinlenme bana da çok iyi gelecek. Eminim bu kompozisyon yazısını okuyan siz değerli arkadaşlarım da ara tatil ile ilgili böyle düşünüyorsunuzdur.

Sonuç olarak yeni eğitim yılımızda ara tatillerin eklenmesi çok güzel oldu. Bu sene okul bizi pek yormayacak sanki. Çünkü her zaman okul olunca, bir de bunun üzerine sınavlar eklenince beynimiz çok yoruluyor, kendimizi derslere iyi veremiyoruz. Dikkatimizi toparlamakta zorlanıyoruz. Kısaca söylemek gerekirse ara tatil iyi oldu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski