Uzayda istediği gibi seyahat edebilen bir astronot olduğunuzu hayal ediniz.

Uzayda istediği gibi seyahat edebilen bir astronot olduğunuzu hayal ediniz. Güneş sisteminde bulunan hangi gezegenlere gitmek istediğinizi nedenleriyle birlikte açıklayınız.

Ben uzun zamandır uzayda seyahat ediyorum. Ayrıca istediğim gibi uçabiliyorum. Uçmak özelliğine oldum olası hep ilgi duymuşumdur. Artık ben de bu özelliğe kavuştuğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. Güneş sistemini her zaman merak ediyordum. Astronotlarla birlikte ben de Güneş sisteminde gezintiye çıkma şansını yakaladım.

Şimdi özgürce uçabiliyor ve Güneş sistemi hakkında merak ettiğim konularda araştırma yapıyorum. Bunu yaparken hem daha önceden bilmediğim birçok şey öğreniyorum hem de büyük keyif alıyorum. Çünkü kuşlar gibi uçmak çok güzel bir duyguymuş. Şimdi okulda öğrendiğimiz gezegenlere çok yakınım. Hepsini tek tek inceleme fırsatı buldum. En çok gitmek istediğim gezegen de Mars’tı. Çünkü dünyada iken bu gezegende yaşam olup olmadığı ile ilgili bilim insanların çeşitli araştırmalar yaptığını duymuştum.

Yapılan araştırmalar orada bazı izlere rastlandığı şeklindeydi. Bu da beni çok heyecanlandırıyordu. Ben de uzaya seyahat etme fırsatı bulmuşken Mars’ı özellikle gezmek istedim. Bunun neden ise Mars ta yaşam izler var mı, yok mu sorularının kafama takılmasıdır. Mars gezegendeki yolculuğumu tamamladıktan sonra kuyruklu yıldız hakkında araştırma yapacağım. Şimdilik sadece uçmanın keyfini yaşıyorum. Seyahatimi tamamladığımda dünyaya dönünce size Güneş Sistemi hakkına öğrendiğim her şeyi büyük bir zevkle anlatacağım.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski