Hayalimdeki 23 Nisan Konulu Kompozisyon

Hayalimdeki 23 Nisan ile İlgili Kompozisyon

23 Nisan, çocukların en güzel bayramıdır. Bu yüzden 23 Nisan ile ilgili hayallerimi paylaşacağım. Ben çocukların hiç üzülmediği, her zaman neşe içinde yaşadıkları bir dünya hayal ediyorum. Çünkü çocukların küçücük yüreği tertemizdir. Onların kalbinde kin ve nefrete yer yoktur. Bu yüzden çocuklar her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor.

Geçenlerde bakanımız biz çocuklara hayallerinizin öykünü yazın diye seslendi. Benim de hayalim doktor olmaktır. Doktor olup bütün insanların sağlıklı olması için elimden geleni yapmak istiyorum. Bu hayalime kavuşmak, şimdilik çok uzakta gibi görünse de ben çalışıp emek verdikten, inandıktan sonra bunu başaracağımı düşünüyorum. Hayallerimiz bizi hayata bağlar. Ben böyle düşünüyorum. Siz de hayal kurun ve hayallerinizin peşinden daima koşun derim.

Bugünlerde hepimiz evdeyiz. Koranavirüs salgınından ötürü evde durmak, hayatı eve sığdırmak en güzelidir. Çünkü sağlığımız risk altında. Ben de doktor olma hayalimi buna bağlıyorum aslında. Hiç kimsenin acı çekmesini, hastalanmasını istemiyorum. Hayal ettiğim 23 Nisan’da herkes sağlığına kavuşsun diye düşünüyorum. Bir gün doktor olursam, çalıştığım hastanelerde insanların iyileşmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olurum.

23 Nisan, biz çocukların neşeli dünyasıdır. O gün geldiğinde hepimiz milletçe el ele verelim, birlik beraberlik içinde olalım. Hayalimdeki 23 Nisan, insanların sağlıklı olduğu, yardımlaşma ve dayanışmaya önem verdiği, vatanını çok sevdiği, çocukların mutlu olduğu bir 23 Nisan’dır. Bu yüzden 23 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyorum. O gün geldiğinde bayraklarımızı sevinçle, gururla dalgalandıracağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü biz çocuklara armağan etmiş. Bu yüzden Atatürk'e sonsuz teşekkür ediyorum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski