Görseller olayların oluş sırasına göre verilmiştir. Bu görsellere uygun bir hikaye yazınız.

Görseller olayların oluş sırasına göre verilmiştir. Bu görsellere uygun bir hikaye yazınız.

Bir haftadır yurdumuzda soğuk ve yağışlı hava geleceği konusunda uyarılar yapılıyordu. Ben de merakla o günü bekliyordum. Tahminlere göre yarın yağışlı sistem burada olacaktı. Gece nüyük bir heyecanla yatağa girdim. Güzel bir uyumuşum.

Sabah babam beni uyandırdı. Hemen yerimden fırladım. Babamla birlikte perdeleri açıo bakınca bir de ne görelim. Her yer karla kaplanmış vaziyetteydi. Kışlık giysilerimi, eldivenlerimi günler öncesinden hazırlamıştım. Kahvaltıdan sonra babamla dışarı çıktık. Kar tanelerinin yere düşmesine baktıj. Kar topu oynadık. Hatta babamla kardan adam bile yaptık. Ellerimiz üşümüştü. O sırada aklına dışarıdaki hayvanlar bu sopukta neyapar ne efer diye bir düşünce geldi. Bizim de bir köpeğimiz vardı. Babama ona bir ev yapalım dedim. O da tamam diyerek kabul etti. Eve girince köpeğimiz için küçük bir kulübe yaptık. Artık çok mıtluydum. Onu evin bahçesine koyduk. Köpeğimize sıcak süt de verdik.

Bugün benim için unutamayacağım bir gün oldu. Hem kar yağışına kavuştum hem de köpeğimize içinde kalacağı sıcak bir yuva yapmış olduk. Babama bütün bunlar için çok teşekkür ettim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski