Yarını Yaratmak İçin Güçlü Olmak Gerekir Kompozisyon

Yarını yaratmak için güçlü olmak gerekir sözü ile ilgili kompozisyon örnektir.

Yarını düşünüp güzel bir gelecek hazırlamak güçlü olmakla yakından ilgilidir. Şimdi güçlü olacağız ki yarın ayakta kalıp rahat bir hayat sürelim. O yüzden ne kadar zor şeyler başımıza gelse de daima güçlü olmaya çalışmalıyız.

En ufak bir bezginlikte kaybeden taraf olacağımızı unutmamalıyız. Yıkılmayıp dik durmak yarını yaratmak adına çok önemli bir anlayış biçimidir. Elbette mücadele gerekiyor. Ömrü hayatımız boyunca farklı ve çetin mücadeleler vermek zorunda kalacağız.

Kimi zaman yılgınlığa düşeceğiz. Kimi zaman pes etme noktasına geleceğiz. Bu durumda en güçlü silahımız güçlü olmaktır. Pes etmeden dik duruş göstererek güçlü olduğumuza inanarak o zor günleri atlatıp yarın için gerekli ortamı hazırlayacağız. İşte o vakit yarınlar bizim olacaktır.

Unutmayalım ki mücadele hiçbir zaman bitmeyecek. Hep zorlu koşullarla karşılaşacağız. Sabrımız ciddi anlamda sınanacak. O anda yarına bakıp kendimizi motive etmeliyiz. Böylece yarınlara emin adımlarla yürüyebilecek gücü bulmuş olacağız. Kısacası önemli olan zihnimizde ve kalbimizde oluşacak gücü bırakmamaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski