3. Kişi Ağzından Hikaye Örnekleri

Bu yazımızda 3. kişi ağzından hikaye örnekleri hakkında kısaca bahsedeceğiz.

İnsanlar parkta çocukları oynasın diye bekliyordu. Kuşlar parkın kenarındaki ağaçta toplanmıştı. O sırada bir ses duyuldu. Herkes kafasını o yana çevirdi. Hemen yakınlarda küçük bir kaza meydana gelmişti. Birkaç kişi oraya yöneldi. Vardıklarında bir araç öndeki araca hafifçe çarpmıştı.

Öğrenciler bahçeye çıkmış güzel havanın tadını çıkarıyordu. Teneffüs kısa olunca keyifleri yarıda kaldı. Az sonra oflayıp puflayarak içeri girmek zorunda kaldılar. Onların düşüncesi son dersi dışarıda maç yaparak geçirmekti. Kızlar da yakan top oynamayı düşünüyordu. Ancak son ders Türkçe olunca bu sadece bir heves olarak kaldı.

Piknik alanı tıklım tıkıştı. Ömer ve beraberindekiler arabayı park edecek yer bulamadı. Daha uzağa gitmeleri gerekiyordu. Etrafta boş yer ararlarken bir taksinin hemen ileride yerinden çıktığını gördüler. Artık yer bulduklarına göre içleri rahatlamıştı. Şimdi sıra piknik malzemeleri ile oturacakları çardak bulmaktaydı. Arabadan inince eşyaları ellerine aldılar. Biraz dolaştıktan sonra bir ağacın altına oturdular. Her yer çok kalabalıktı. İğne atsanız yere düşmezdi.

Baktıkları ev iki katlıydı. Onların alacağı daire ise güneşe bakıyordu. Ahşaptan yapılan bu ev dikkatlerini fazlasıyla çekmişti. İçine bakıp karar vereceklerdi. Ev sahibi kapıyı açtı. Her yeri gezdirdi. Muhsin Bey bu evi çok beğendi. Hemen hanımını arayıp evi alacağını söyledi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski