Bireyin iç dünyasını esas alan hikaye yazınız.

Bu yazımızda bireyin iç dünyasını esas alan bir hikaye yazınız hakkında örnek bir öykü yazacağız.

Mete babasına çok düşkündü. Küçüklüğünde ne olup bittiğini anlamadığı bir gün babası onu okulda alıp ormanlık bir alan götürmüştü. Orada kendisi arabada beklerken babası birazdan geleceğim diyerek yanından ayrıldı. Daha sonra silah sesleri duyuldu. Mete oraya gittiğinde babasını kanlar içinde yerde yatarken buldu. Babası hayatını kaybetmişti. Kim olduğu belirsiz şahıslar tarafından vurulmuştu.

Mete artık yalnız kalmıştı. İçinde intikam ateşi yanıyordu. Ankara'da babaannesiyle kalmaya başladı. Oradan İstanbul'a taşındılar. Kendi de üniversite okuyordu. Ancak iç dünyasında hep babasını vuranlardan intikam alma duygusu yaşıyordu. Ancak o zaman içi rahat edecekti. Önceden yaptığı araştırmalar doğrultusunda babasının ölümünde parmağı olduğunu bildiği Sadri Bey'in oturduğu apartmana taşındı. Bir de bu işin en zirvesinde Murat Bey vardı. Murat Bey'in holdingin yöneticisi ve Sadri Bey de orada çalışan bir bekçiydi. Mete'nin amacı holdinge girmek, orada işçi gibi çalışmak ve daha sonra oranın sahibi olmaktı. Bu yüzden kurye oldu oraya. Kimse de onun kim olduğunu fark etmedi bile. Sadri Bey'in kızı Türken da avukatlığa yeni başlamış biriydi. Mete ile aynı apartmanda kaldıklarından sık sık karşılaşmaya başladılar.

İlerleyen dönemde Mete holdingde her geçen gün kendini ispatladı. Gittikçe yükseldi. Bu sırada intikam alma isteği de Türkan sebebiyle sekteye uğradı. Çünkü aralarında başlayan sevgi Mete'nin kötü bir şey yapmasına mani oldu. Bir intikam duygusuyla başlayan bu hikaye Türkan sayesinde aslında Mete'nin iç dünyası açısından iyileşme hikayesi oldu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski