Araba ile İlgili Hikaye

Bu yazımızda araba ile ilgili hikaye hakkında kısaca bahsedeceğiz.

Burhan küçüklüğünden beri arabayı çok seven biriydi. O zamanlarda babasının iş imkanları oldukça iyiydi. Bu yüzden kendilerine ait güzel bir arabaları vardır. Sonraki yıllarda işte yaşanan bazı aksamalar olunca babası işsiz kaldı. Arabayı satmak zorunda kaldılar.

Burhan arabanın elden gidişine çok üzülse de babasının zor durumunu anlayabilecek yaştaydı. İleride para biriktirip daha güzel bir araba almayı düşünüyorlardı. İşler bir türlü yolunda gitmedi. Bu sırada Burhan da liseden mezun oldu. O zaman da her şey ateş pahası olunca araba alma fikir biraz daha da zorlaştı. Şimdi eski arabalar bile normal fiyatının çok üstündeydi. Babası biraz para biriktirmişti ancak o bile yetersiz kalıyordu. Burhan okulunu bitirdikten sonra geliri çok iyi olan bir iş buldu. Bir iki yol daha sabretmeleri gerekiyordu. Düzenli bir şekilde babasına maddi anlamda destek oldu. Aradan geçen zamanda artık araba almak için gerekli koşulları sağladılar. Şimdi tanıdık biri onlara bir araba önermişti. Babasıyla birlikte arabaya bakmaya gittiler. Bütün kontrolleri yaptırdıktan sonra arabayı alamaya ikna oldular.

Artık eskisi gibi bir arabaları olmuştu. Hele bu devirde altımızda araba olması ne kadar güzel ve önemli bir şey diye düşünüyordu Burhan. Şimdi ne iş çıkarsa çıksın hemen arabaya atlayıp işlerini hallediyorlardı Bundan dolayı hallerine çok şükrettiler.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski