Hayat Bu Bir Bakarsın Her Şey Bir Anda Son Bulur Kompozisyon

Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur. Hayat bu, son dediğin an her şey yeniden can bulur sözü ile ilgili kompozisyon yazarak size fikir vermek istedik.

Hayat sürprizlerle dolu olarak insanları şaşırtır. Her an iyi veya kötü yeni bir gelişme yaşanabilir. Anlık olarak ani değişimlere hazırlıklı olmalıyız. Her şey kötüye giderken hepten karalar bağlamamalıyız. Hiç beklenmedik olumlu bir gelişme olur. Hayatımızın seyrini iyi yönde değiştirebilir.

Her şeyin yolunda gittiği anlarda yine temkinli olmalıyız. Bir bakarsınız bir felaket başınıza gelmiş. Mutlu günler artık sona ermiştir. Dolayısıyla hiçbir konuda hep böyle olacak sanmamalıyız. Bir saniye sonrasında ne yaşayacağımızı asla bilemeyiz. İşte gidişatın hangi yönde olacağını bizleri aşar. İnsan aciz olduğunu kabul etmeli ve ölçülü yaşayarak her ihtimali göz önünde bulundurmalıdır. Hayatı anlamlı kılan öngörülemez oluşudur. Kim yarına sağ salim çıkacak, kim ileride başarıdan başarıya koşacak bunları kimse tahmin dahi edemez. İşte her an başımıza gelebilecek iyi ve kötü gelişmeler hayatın sırlarla dolu olduğunu göstermektedir.

Sonuç olarak mutluyken hayatın hep böyle güzel yönde süreceğini düşünmek çok yanlıştır. Aynı şey kötü zamanlar için de geçerlidir. Sürekli sıkıntı çekeceğiz, kara bulutlar sürekli üstümüzde dolaşacak diye bir şey yoktur. Hayat olumlu ve olumsuz gelişmeleri her an karşımıza çıkarabilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski