Kapalı Kapı Yoktur Yanlış Anahtar Vardır Kompozisyon

Kapalı kapı yoktur, yanlış anahtar vardır ile ilgili kompozisyon hakkında kısaca bir yazıdan bahsedeceğiz.

Her kapalı kapının bir açılış imkanı vardır. Önemli olan o kapıyı açacak doğru anahtarı bulmaktır. Bizler bazı kapıları açmaya zorluyoruz ve açılmıyorsa buradaki temel sorun yanlış anahtarla açmaya çalışmaktır. Şunu göz ardı etmemeliyiz ki hiçbir kapı açılmama gibi bir özelliğe shaip olamaz. O kapıyı yapan mutlaka anahtarını da yapmıştır. Asıl mesele o anahtara erişmektir.

Her şeyin nasıl bir doğru yöntemi varsa her kapıyı açacak uygun bir anahtar da mutlaka vardır. Onu bulursak ondan sonrası çok daha kolay olacaktır. Yanlış yöntemler kullanarak hiçbir adım ileri gidemeyiz. O yüzden hangi iş için en doğru yöntem ne ise önce onu belirlemek lazımdır.

Kısacası biz o kadar uğraştığımız halde bazı kapıların açılmaması onu kapalı kapı diye nitelendirmemize yol açar. Burada iyice düşünmeliyiz. Bir yerde yanlış var ve bunun nedeni nedir diye sorgulamalıyız. Belki de o kapıyı açmak için kullandığımız anahtar yanlıştır da biz fark etmemişizdir. Zaten doğru anahtar sahipsek hiç uğraşmaya bile gerek kalmaz. O zaman açmak istediğimiz her kapı kolaylıkla açılır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski