Yetersiz Düşünmeyi Onarmak İçin Okuyun Fazla Düşünmeyi Onarmak İçin İse Yazın Kompozisyon

Yetersiz düşünmeyi onarmak için okuyun fazla düşünmeyi onarmak için ise yazın ile ilgili kompozisyon yazınız.

Her şeyin azı veya fazlası bir şekilde zarar verici olmaktadır. Mesel yetersiz düşündüğünüzde bunu bir hastalığa benzetebilirsiniz. Bu hastalığı onamak için ise tek çare okumaktan geçmektedir. İnsan okudukça düşünme işi de yeterli seviyeye ulaşacaktır. Çünkü zihinsel süreçleri okumak eylemi harekete geçirir. Bu yüzden fırsat buldukça okumalıyız.

Bir insan da çok fazla düşünüyor, her şeyi kafasına takıyorsa ona yazılacak reçete de yazma işidir. Çok fazla düşünen onu kasıp kavuran zihnini, her an meşgul eden düşünceleri kağıda aktardığında rahatlayacak ve fazla düşünmeyi iyileştirecektir. Bazen hayata dair pek çok konu aklımıza takılır. Yahut da yaptığımız bir şey için üzülür ve ben nasıl bunları yaparım diye durumu takıntı haline getirebiliriz. Aynı zamanda rahatsızlık duyduğumuz çeşitli gözlemlerimiz olur. Onları nasıl değiştirebileceğimiz sürekli düşünür geceleri uykusuz bile kalabiliriz. Böyle bir durumda en iyisi, düşüncelere yazıya dökmek ve zihnimizi bu yükten kurtarmak olacaktır.

Sonuç olarak düşünmek insanların bazen temel ihtiyacı bazen ise dozunu kaçırdığınızda olumsuz etkileri olan bir hastalık gibidir. Bu hastalıkları tedavi etmek okuma ve yazmayla mümkün olacaktır. Bundan dolayı insanoğlunun okuma ve yazmaya her dönemde ihtiyaç duyacağını söyleyebiliriz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski