Biz Koşu Bittikten Sonra Da Koşan Atlarız Kompozisyon

Bu yazıyı inceleyerek biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız ile ilgili kompozisyon yazacak seviyeye ulaşacaksınız.

Her koşunun bir bitiş noktası vardır. Bitiş çizgisi ulaşmak istediğimiz yer demektir. Koşu bittikten sonra hala koşmaya devam etmek ise sahip olunan başarıyla yetinmemek demektir. Yani çok çalışkan, sürekli, yenilikler peşinde olan, her zaman kendini geliştirmeye çalışan bir karakter anlatılmak istenir. Koşu bitmişi, artık son noktaya gelmişsiniz. Buna rağmen hala koşuyorsanız siz çalışkan, azimli, daha çok başarı isteyen birisiniz diye düşünebiliriz.

İnsanların çoğunun bu hayatta varmak istediği bir yer var. Bu bizim için ulaşmayı düşündüğümüz hedefimizi temsil eden noktadır. Günler öncesinden oraya ulaşmak için hazırlık yaparız. Gece gündüz demden çalışırız. Hatalarımızı düzeltip başarıya hiçbir aksiliğe fırsat vermeden koşmak isteriz. Bir zaman gelir, artık hedefimize ulaşırız. Ancak bunu yeterli görmemeliyiz. Bu noktadan sonra yerimizde saymak doğru değildir. Onca çaba gösterip bir yere kadar gelmişiz ama daha iyisini de yapabiliriz değil mi? O yüzden kazandığımız başarılar bizi durdurmamalıdır. Aynı şevk ve heyecanlar daha çok çalışıp çok daha ileriye gitmeliyiz. Sürekli yükselmeliyiz.

Sonuç itibariyle koşu bitse de biz koşan at olmayı sürdürmeliyiz. Koşan at çalışıp bir şeyler kazandıktan sonra da çalışmaya devam eden insan olmak demektir. Bizler de ne kadar çok çalışırsak daha çok şey kazanırız. Sürekli yeni kazanımlar edinir, kendimizi şu anki halimizden çok daha iyi bir noktaya taşıyabiliriz. İşte bu nedenle çalışkanlığın getireceği fırsatları iyi değerlendirmek gerekiyor. Ben artık alacağımı almışım, bu saatten sonra bir şey yapmama gerek yok dersek yerimizde sayarız. Oysa çalışmaya ara vermeden bildiğimiz yolda çalışmaya devam edersek belki de hiç beklemediğimiz başarıları yakalarız. Dolayısıyla sürekli çalışma halinde olmak insanlar için göz ardı edilmemelidir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski