Kar yağarken neler hissettiğinizi anlatan bir yazı yazınız.

Bu bölümde duygularımı anlattığım yazının sorusu: Kar yağarken neler hissettiğinizi anlatan bir yazı yazınız.

Kar yağarken açıkçası kendimi çok mutlu ve yaşamaktan keyif alan bir insan gibi hissediyorum. Kar sanki bütün dertlerimi alıp götürüyor. Etrafın sessizliği içinde dışarıya bakıyor, kar altında tek başıma yürüyerek bütün kederlerimi unutuyorum. Bu anlamda kar bana sakinlik veriyor. İnsan yığınları arasında yalnız olmadığı fark ettiriyor.

Belki garip karşılayacaksınız ama kar benim için bir dost gibidir. Evet, çok fazla yağdığında yolları kapatıyor, havalar buz kesiyor ama toprağın ihtiyacı olan suyu karla karşılıyoruz. Bu noktadan baktığımda kar sanki hepimizin ihtiyaç duyduğu bir ilaç gibi geliyor. Kar varsa umut var demektir. Bana geleceğe güvenle bakmayı hissettiriyor. Yaşamımı tehdit eden bütün kuraklığa rağmen kar yağarken aslında daha yaşanacak güzel günlerimiz olduğunu düşünüyorum. Kar daha hiçbir şey bitmedi der gibi yağıyor. Benim için kar huzurun teminatıdır. Bu yüzden kendimi en hafif, en iyi hissettiğim anlar kar yağdığı zamanlardır.

Kısacası kar yağarsa her şey daha güzel oluyor. Bütün kötülükler gidiyor, yerini iyilik ve huzura bırakıyor gibi hissediyorum. Karla birlikte doğanın beyaz ve temiz görüntüsü içimde tarifi mümkün olmayan duyguları açığa çıkartıyor. O böyle usul usul yağarken çayımı yudumlamak, doğadaki eşsiz manzaraya bakmak benim için dünyanın en güzel işidir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski