Mucize Enerjinizi Korkularınıza Değil Rüyalarınıza Verdiğiniz Zaman Başlar Kompozisyon

Bu yazıyı inceleyince mucize enerjinizi korkularınıza değil rüyalarınıza verdiğiniz zaman başlar sözü ile ilgili kompozisyon yazmak için fikir alabilirsiniz.

Her insanın kendi bünyesine göre belli bir enerjisi vardır. Biz bu enerjiyi bizim için önemli olan güzel şeylere harcamalıyız. Fakat bir de korkularımız var ki içimizdeki enerjiyi işte bu korkular yok eder. Buna asla izin vermemeliyiz. Bizim için daha önemli olan şeyler rüyalarımıza giren, hayallerimizi süsleyen mucize olabilecek güzelliklerdir.

Mucize dediğimiz şey aslında olması neredeyse imkansız gibi görünen uzak hayallerdir. Ancak her zaman umutlu yaşamalıyız. Biz enerjimizi korkularımıza değil de rüyalarımıza verirsek işte  zaman olmaz dediğimiz şeyler gerçekleşir ve mucizeye dönüşür. Korku her şeyimizi elimizden alan bir canavar gibidir. Bir şeyden korkan insan o anlamda bir adım atma cesaretini gösteremez. Bu korkunun etkisiyle yaşam ihtimalimiz olan pek çok güzelliği, fırsatı elimizden kaçırırız. Görüldüğü gibi korkularımızı yenmek mucizeler yaşamak için çok önemlidir. Bu anlamda güzel rüyalar görürüz, Bu rüyalar gelecekte olmak istediğimiz noktayı işaret eder. Mesela okuyup büyük bir iş insanı olmak bizim için rüya gibidir. Bunu gerçeğe dönüştürmek imkansız değildir. Yapmamız gereken sadece korkularımızı yenmek ve enerjimizi hayallerimizin gerçek olması için çalışmaya vermektir.

Kısaca toparlayacak olursak mucizelere inanmalıyız. Hayat her şeye gebedir. Bakarsınız hiç gerçek olmayacak sandığınız şeyler yaşanır. Dolayısıyla çalışma isteğimizi, gücümüzü, enerjimizi rüyalarımıza vermeliyiz. Bu da ancak korkularımızı aşmakla mümkün olacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski