Paylaşmak Konulu Kompozisyon

Paylaşmak konulu kompozisyon hakkında kısa bir yazı yazacağız. Yazıya uygun bir başlık koyunuz.

Paylaşımcı olmak insanlarda aranan güzel özelliklerden biridir. Bu yüzden elimizdeki güzel şeyleri başkalarıyla paylaşmaya özen göstermeliyiz. Örnek vermek gerekirse bir lokma ekmeği paylaşmak çok önemli bir davranıştır.

Paylaşmak insanlar arası yakınlaşmayı, yardımlaşmayı, dayanışmayı artırması bakımından da ayrıca önemlidir. Bu örnekleri artırabiliriz.İnsan paylaşınca kendini mutlu hisseder, bir rahatlama yaşar. Bundan dolayı paylaşmaya önem vermemiz gerekiyor. İnsan her şeyi içine atıp kendine saklayamaz. Dolayısıyla hayatı güzelleştiren şey paylaşmaktır diyebiliriz.

İnsanların paylaşmaya her zaman ihtiyacı vardır. Sevinçler, üzüntüler mutlaka birileriyle paylaşılmalıdır. İnsan acısını, üzüntüsünü kendisine yakın hissettiği insanlarla paylaşınca erdi azalır. Sevgi de başkalarıyla paylaşılınca artar. Bu sebeplerden ötürü paylaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmış olur.

Sonuç olarak paylaşmanın insan hayatına sağladığı birçok katkı vardır diyebiliriz. Bu yüzden paylaşmaya son derece önem vermek hepimizin yararına olur. Çünkü paylaşmak insan olmanın bir gereğidir. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın olduğu bir yerde barış ve kardeşlik içinde yaşama vardır. Herkes arasında sağlam bir kardeşlik ilişkisi vardır.

4 Yorumlar

  1. Bu kompozisyon değil ki
    Sadece bilgilendirici yazı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne farkı var zaten aynı anlama geliyor

      Sil
Daha yeni Daha eski