Sevgi Bir Köprüdür Sen ve Her Şey Arasında Sözü ile İlgili Kompozisyon

“Sevgi bir köprüdür, sen ve her şey arasında.” sözü ile ilgili kompozisyon konusunu ele alacağız.

Sevgi Bir Köprüdür, Sen ve Her Şey Arasında

Sevgi bir köprüdür sen ve her şey arasında sözü kişinin sevgi duygusunun insan ve hayattaki diğer şeyler arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtiyor. Sevgi olmazsa kimseyle, hiçbir şeyle bir yakınlık kuramayız. Sevgi köprüsü sayesinde hayattaki her şeyle aramızda bir yakınlık vardır. İşte hayatın anlamı da burada gizlidir. Bu yüzden kalplerimizden sevgiyi eksik etmemek gerekiyor.

Mevlana” Sevgi bir köprüdür, sen ve her şey arasında.” Derken sevginin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır. Sevgi olmazsa şu hayatın ne anlamı olur ki? Sevgi ile insanların birbiriyle daha sağlıklı ilişkiler kuması sağlanır. Sevgiyle büyüyen çocuklara geleceğe aha emin adımlarla yürür. Hayvanlar sevgi ile daha bir başka güzelleşir. Kısacası hayattaki her şeye olumlu etki sağlayan tek duygu sevgidir.

Sevginin köprü vazifesi gördüğü bir dünya ne güzel olur. Bundan dolayı sevgi duygusunu hiçbir şeyden esirgememek gerekir. Biz ve her şey arasında köprü olan sevgiye gereken önemi vermeliyiz. 

Sevgi köprüsünü sağlam yapmalıyız. Bu köprünün zayıflamasına, yıkılmasına hiçbir zaman izin vermemeliyiz. İnsanların da hayvanların da sevgiye ihtiyacı vardır. Hele çocukların, yaşlıların daha fazla ihtiyacı vardır. Geleceğimiz için, güzel bir dünya için sevgi içinde yaşamak gerekiyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski