Her Şey Değişir Değişmeyen Tek Şey Değişmenin Değişmediğidir Ne Demek?

Bu yazımızda “Her şey değişir değişmeyen tek şey değişmenin değişmediğidir ne demek?” konusunun ne anlama geldiğini açıklayacağız.

Her Şey Değişir Değişmeyen Tek Şey Değişmenin Değişmediğidir Kompozisyon

Her şey değişir değişmeyen tek şey değişmenin değişmediğidir ne demek sorusunun cevabı, dünyada bulunan canlı cansız bütün varlıklar değişir, değişmeyen tek şey ise değişme eyleminin değişmediğidir.

Başka bir deyişle insanlar değişir, şehirler değişir, hayvanlar değişir, evler, arabalar, ırmaklar değişir, ama değişme işi hep vardır. Kısaca anlatmak istersek, değişme sürekli olan bir şeydir.

Mesela bir şehirden birkaç yıl ayrı kalsanız. Sonra oraya gittiğinizde yeni apartmanlar, parklar, yollar, marketler yapıldığını görürsünüz. O zaman dersiniz ki ben burada olmadığım günden beri bu şehir ne kadar değişmiş dersiniz.

Başka bir örnek vermek gerekirse, uzun zamandır görmediğiniz bir insanla yıllar sonra karşılaştığınızda onun değiştiğini, eskiden böyle olmadığını, yüzünün falan değiştiğini söylersiniz. İşte her şey belli bir zaman sonra değişir. Fakat değişme eylemi değişmez. Her şey değişir değişmeyen tek şey değişmenin değişmediğidir sözünün anlamı budur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski