Sevgiden Dertler Şifa Bulur Sözü ile İlgili Kompozisyon

Bu bölümdeki yazıyı inceleyerek sevgiden dertler şifa bulur sözü ile ilgili kompozisyon konusunda fikir alabilirsiniz.

Sevginin hayatımızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu bilmeliyiz. Çünkü sevgi, o kadar güzel ve iyileştiricidir ki, sevgiden dertler şifa bulur. Sevgi bütün dertleri ortadan kaldırır. Bu yüzden hayatımızdan sevgiyi eksik etmemeliyiz.  Dünyaya sevgi ile bakmalıyız. Zira dünyaya ve hayata sevgiyle bakan gönüller bütün dertlerin yok olmasını sağlar. Sevginin olduğu bir yerde tüm olumsuz düşünceler kaybolur.

Sevgi, bütün kapıları açan tılsım gibidir. Bu tılsımı kullanarak bütün iyiliklerin, güzelliklerin kapısını açmalıyız. Sevgi sayesinde dünyamız daha bir huzurlu olur. Sevgiyle beslenen insanlar dünyada daha güzel işlere imza atarlar. Bunun sonucunda dünyaya huzur egemen olur. İnsanın hayatında dert, sıkıntı bir türlü yakasını bırakmaz. İşte bu noktada devreye sevgi girmelidir. Sevgi var oldukça dertlerimiz, kederlerimiz kendiliğinden gidecektir. Acılarımızı sevgiyle yok etmeye çalışmalıyız.

Hayatımızda iyileştirici bir etkiye sahip olan sevgiyi kimseden esirgememek gerekir. Sevgi bütün iyi ve güzel olan her şeyi ortaya çıkarır. Yaralı gönüllerimiz, dertli dünyalarımız sevgiyle şifa bulur. Bu kadar şifalı olan bir duyguyu yok saymak akıl karı değildir. Bundan dolayı hayata sevgi penceresinden bakmalıyız. İşte o zaman hayatın sevgiyle anlam kazandığını çok daha iyi anlayabiliriz. Böylelikle her şeyde bir güzellik olduğunun farkına varırız, yaşamak bize daha güzel görünür.

Sonuç olarak çocuklarımızı sevgiyle yetiştirmeliyiz. Onları geleceğe bu şekilde hazırlayarak en önemli insanlık vazifesini yerine getirmiş oluruz. Kısacası dertlerimizin şifasını sevgide aramalıyız. Eğer insanın kalbi, aklı hastalanırsa bunun şifası sevgidedir. O yüzden sevgiye her zaman çok önem vermemiz gerekiyor. Sevgi içinde yaşamanız dileğiyle..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski