Kırk Düğümün Binbir Çözüm Yolu Vardır Sözü ile İlgili Kompozisyon

“Kırk düğümün binbir çözüm yolu vardır sözü ile ilgili kompozisyon” konusundan kısaca bahsedeceğiz.

Etkinlik: Kırk düğümün binbir çözüm yolu vardır sözü ile ilgili kompozisyon yazınız.

Kırk düğümün binbir çözüm yolu vardır sözü hayatta karşılaştığımız sorunların pek çok sayıda çözüm yolu olduğunu ifade etmek amacıyla kullanılan bir sözdür. Gerçekten de hepimiz insan olarak hayatta pek çok sorunla karşılaşabiliyoruz. Bu sorunları aşmak için çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz. Burada önemli olan en iyi çözüm yolu hangisi ise onu belirlemektir.

Hayatta her şey insanlar indir. Dağ balına kış gelir, kul başına iş gelir iye bir söz vardır. İnsanın başına ne zaman ne geleceği bilinmez. Başımıza gelen sorunlar olduğunda sakin kalmaya alışmalı, sabırla sorunu çözmek için çözüm yolları aramalıyız. Bunun için çevremizdeki kişilere, büyüklerimize akıl danışmalıyız. Zira etrafımızdakiler bizim görmediğim çözüm yollarını fark edebilirler.

Düğümler hayattaki sorunlardır. İnsanlar yaşamı boyunca pek çok sorunla karşılaşıyor. Daha sonra bu sorunlara çözüm bulmanın yollarını arıyor. Sonuç olarak kırk düğümün binbir çözüm yolu vardır. Biz bu çözüm yollarını bulmalı, hangisi en uygun ise onu kullanarak sorunlarımızı çözmeliyiz. Yani kapana kısılıp kalmamalıyız. Çözüm yolları çoktur. Biz ise onlaı arayıp bulmalıyız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski