Tatil Konulu Kompozisyon​

Tatil Konulu Kompozisyon​

Bana göre herkes tatil konusunda şöyle düşünüyordur. Artık şu okullar kapansın da güzel bir tatil yapalım. Ben de bir öğrenci olarak aslında tatilin başlamasını ümit ediyorum. Okul açıldığından bu yana çok yoğun bir yıl geçirdik. Bu sene konular çok fazlaydı. Öğretmenlerimiz sağ olsunlar ellerinden geleni yaptılar. Bize birçok yeni bilgi öğrettiler.

Sınavlar beni ayrı bir heyecanlandırdı. Bu yoğunluk tatil ile ilgili düşüncelerimi artırdı. Artık tatili sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü her insan gibi ben de tatilde dinlenmek, gezmek tozmak, arkadaşlarımla bol bol oyun oynamak okulun üzerimde oluşturduğu baskıyı en aza indirmek istiyorum. Bu yüzden tatile ihtiyacımız olduğu gerçektir. Şimdi ise önümüzde koskocaman üç aylık bir yaz tatili var. Bu durum benim sevincimi kat kat artırıyor. Yaz tatilinde iyice dinlenmeyi istiyorum. Seneye son sınıfta okuyacağım için daha yorucu bir yıl olacağını düşünüyorum. Bu nedenle tatilde kafamı dağıtmak, müzik dinlemek, ailemle birlikte güzel vakitler geçirmek istiyorum. Bunu siz değerli öğrenci arkadaşlarımda istiyorsunuzdur.

Tatil sadece çalışanlar için değil biz öğrencilerin de ihtiyacı olan bir şeydir. Ben okul zamanı hep tatilde ne yapacağımı hayal ediyordum. Aileme tatil hakkında ne yapacağımıza dair sorular sorardım. Örneğin tatilde köye gitmeyi, akrabalarımızı ziyaret etmeyi, piknik yapmayı, spor yapmayı, sevdiğim şarkıları dinlemeyi, tabi arada sırada kitap da okumayı ve gelecek seneye yavaş yavaş hazırlanmayı planlıyorum. Şimdilerde daha çok sevinçliyim. Çünkü birkaç gün sonra beklediğimiz tatil başlıyor. Artık hak ettiğimizi düşündüğümüz, aylardır kavuşmak istediğimiz yaz tatiline kavuşacağız. Size de iyi tatiller diler, bolca dinlenmenizi ümit ederim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski