Arkadaşa Mektup Örneği

Arkadaşa Mektup

Aşağıda özel mektup grubuna giren bir mektup örneğine yer verilmiştir. Mektuplar bilindiği gibi hitap(seslenme) ifadesiyle başlar. Ayrıca hitap kelimelerinin ilk harfi büyük yazılır ve sonunda virgül kullanılır.

Değerli Arkadaşım,

Seni ne kadar özlediğimi anlatamam. Keşke şimdi burada olsaydın. İnsan çok sevdiği arkadaşından ayrı kalınca onun değerini çok iyi anlıyor.

Sen gittiğinden beri epey bir zaman oldu. Ben de senden haber almak için sana bu mektubu yazıyorum. Nasılsın, iyi misin? İnşallah iyisindir. Beni soracak olursan ben de iyiyim. Hatırlar mısın, bir gün okula beraber giderken çok fazla kar yağıyordu, seninle kartopu oynayarak gitmiştik okula. Daha sonra ayağın kaymış, düşmüştün.

O günleri düşündükçe gülmeden edemiyorum. Keşke şu anda burada olsaydın, ne güzel eğlenirdik.  Seni özlediğimi belirtmek istiyorum. Hayatımın en güzel günlerini seninle yaşadım. Ailen de iyidir inşallah. Tatilde buraya gelirseniz, çok güzel oyunlar oynarız. Derslerine de çalışıyorsun değil mi? Tez vakitte bana cevap yazmanı istiyorum. Ailene selamlarımı iletirsin. İyi günler dilerim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski