Gözden Irak Olan Gönülden de Irak Olur ile İlgili Kompozisyon

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur atasözü ile ilgili kompozisyon yazınız. Konuya uygun olarak kısa bir başlık koyunuz.

Günlük hayatımızda sürekli olarak diğer insanlarla etkileşim halindeyiz. Hal böyle olunca bazı insanlarla aramızda güçlü bir bağ oluşuyor. Hiçbir yönden yakınımız olmamasına rağmen o kimselerle aynı duyguları paylaşıyoruz. Yediğimiz içtiğimiz birçok şey ayrı gitmiyor. Yani onlarla iyi anlaşabildiğimiz için çok samimi oluyoruz. Böylece o kişiler gönlümüze yakın oluyor.

İlerleyen yıllarda vaziyet değişiyor. İstemesek de ayrılmak zorunda kalıyoruz. Çünkü hayat devam ediyor. Bunun üzerine herkes kendi işine gücüne bakmak için hayatına devam ediyor. Hayatın olağan akışında gerçekleşen ayrılıklardan sonra aramıza belki de kilometrelerce uzaklık giriyor. Aradan aylar, yıllar geçiyor. Eskiden çok iyi anlaştığımız, her şeyimizi paylaştığımız, kalbimizi birbirimize açtığımız o insanlarla yabancılaşıyoruz. Zira araya ayrılık girdiğinde onlarla eskisi gibi çok sık görüşemiyoruz. Bu durum aramızdaki yakınlığın azalmasına sebep oluyor.

Sonuç olarak birbirinden uzakta olan kişilerin arasındaki sevgi bağlılığı uzaklığın etkisiyle her geçen gün azalmaktadır. Bu yüzden artık birbirlerini daha seyrek olarak hatırlarlar. Çünkü herkesin bir hata mücadelesi vardır. Bundan dolayı her insan önüne bakmak zorundadır. Hayat tüm hızıyla devam ederken, kendi meşakkatleriyle uğraşıyor insanlar. Ayrılık da olunca aradaki samimiyet, sevgi bağları da doğal olarak azalıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski