Siz üç boyutlu yazıcı kullanarak hangi ürünü oluşturmak istersiniz?

Siz üç boyutlu yazıcı kullanarak hangi ürünü oluşturmak İstersiniz? Bu ürünün tasarlanış amacına ve günlük hayatta insanlara ne gibi kolaylık sağladığına değinerek ürününüzü arkadaşlarınıza tanıtmak amacıyla bir yazı yazınız.

Ben üç boyutlu yazıcı kullanarak sağlık çalışanlarına yardımcı olabilecek bir robot tasarlardım. Çünkü hastanelerde iş yükü arttı. Bu robot hastane ortamında çalışarak sağlık çalışanlarının üzerindeki iş yükünü azaltırdı. Mesela danışmaya bir tane koyardım. Orada gelen hastalara hangi bölüme gideceklerini falan tarif ederdi. Bununla birlikte kan alma bölümünde kan alırdı.

Ayrıca istenen röntgen gibi konularda hastalara yardımcı olurdu. Böylece insanlara sağlık alanında büyük kolaylıklar sağlardı. Bu robotu biraz tanıtayım. İnsan şeklinde, konuşabilme özelliğine sahiptir. Ayakları olduğu için yürüyebilmektedir. Yani bir insan gibi eli kolu, yüzü, ağzı, bacakları olurdu. Konuşması onun en avantajları özelliği olurdu. Hastalar, doktorlara, hemşireler yardımcı olarak hayatımıza büyük kolaylıklar getirirdi.

Sonuç olarak üç boyutlu teknoloji ile tasarladığım ürünün amacı insan hayatını kolaylaştırmaktır. Bazen hastaneler çok yoğun oluyor. Hele bir de büyük ve kalabalık bir hastanede iseniz durum iyice karmaşık bir hal alıyor. Bu robot bu karışıklıkları en aza indirmek için tasarladığım üç boyutlu bir yapıya sahiptir. Doktorlara, hemşireler, teknisyenlere sıkı çalışma sırasında yardımcı olarak onların işini hafifletecektir diye düşünüyorum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski