15 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz Kompozisyon

Bu yazıya baktığınızda 15 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz sorusuna cevap olacak bir kompozisyon yazacak kadar fikir alacaksınız.

Şu anda 12 yaşındayım. 15 yıl sonrasında kendimi evinden ayrı farklı bir şehirde çok yorucu geçen bir üniversite hayatından sonra diplomasını eline almış, KPSS’den alnının akıyla çıkıp mesleğine atanmış idealist bir pilot olarak görüyorum. Küçüklükten beri Türk Yıldızları pilotu olmak istiyordum. 15 yıl sonra ise bu hayalime kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Meslekte henüz çok yeniyim. İleriye dönük ideallerim var. Benden çok daha tecrübeli olan pilotlardan yeni şeyler öğreneceğimden eminim. Bu bana çok heyecan veriyor. Zaten güzel şeyler yapacağımı düşünüyorum. Her fırsatta kendimi geliştirmek istiyorum. Şimdi maddi durumum da eskiye göre çok iyi hale geldi. Önceden sorsalar bu kadar yüklü bir maaş alabileceğimi tahmin edemezdim.

İlk olarak kendime güzel bir araba aldım. Yine müstakil, bahçeli, şehrin gürültüsünden uzakta sessiz ve huzurlu bir semtte ev aldım. Kazandığım para ile beni okutup bugünlere gelmemde büyük katkısı olan aileme her anlamda destek olacağım. İş anlamında da görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım. Zaten olmak istediğim mesleği elime aldım. Bundan sonrası ise işimi severek yapmaktır.

Kısacası herkes uzun yıllar sonra kendini nerede gördüğü ile ilgili düşüncesini yazıyor. Ben de bu yazıda sizlere fikir vermesi adına hislerimi aktardım. Genel olarak herkes ileriye dönük olmak istediklerini yazarken hep güzel ve olumlu şeyler yazmaktadır. Çünkü kendimizi başarılı olmuş, güzel bir işte çalışan, ekonomik durumu iyi halde, istediği her şeye ulaşabilen biçimde görmek isteriz. Bunlar aslında ulaşmak istediğimiz hayallerimizden başka bir şey değildir. İleride istediğimiz güzel hayatı yaşamak için de çok çalışmalıyız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski