Atatürk'e olan sevginizi dile getiren bir mektup yazınız.

Bu yazımızda Atatürk'e olan sevginizi dile getiren bir mektup yazınız, hakkında kısaca bahsedeceğiz.

Sevgili Ata'm, sana bu mektubu yazıyorum ancak sevgimi kelimelere sığdıramam. Senin bu güzel ülkemiz için yaptığın kahramanlığın bir benzeri yoktur. Komutalığın, ileri görüşlülüğün, içindeki vatan sevgin, cesaretinle bir Türk çocuklarına hep örnek bir lider oldun.

Sana olan sevgimiz her gün artarak büyüyor Okula gittiğimde sırama otururken karşımda seni görmek içime bir sevinç veriyor, gönlüme bir umut ışığı oluyor. Sana bakarken lider nasıl olurmuş, vatanını seven biri neler yaparmış anlıyorum. Milli Mücadele döneminde yaptıkların unutulmaz. En zor şartlarda bile bağımsızlık ve hürriyet için gösterdiğin çabaların emsali yoktur. Biz seni çok seviyoruz. Seni her zaman saygıyla anıyoruz. Gerek okulumuzda gerek başka yerlerde senin resmin hep en yukarıda duruyor. Bundan gurur duyuyorum. Şu an burada olsan sana olan sevgimizi yüzüne karşı söylemeyi o kadar çok isterdim ki, anlatamam.

Sevgili Atatürk, son olarak şunları söylemek istiyorum. Kaç zaman geçerse geçsin adını hep yaşatacağız. Seni rahmet ve minnetle anacağız. Bu millet üzerinde büyük emeğin, hakkın var. Bizler seni örnek alıp vatanımızı, cumhuriyetimizi hep koruyacağız. Gözün hiçbir şekilde arkada kalmasın. Senin sevginle büyüyüp vatanımız için çok çalışacağız. Sen de hep çalışmayı öğütlemiş birisin. Milletin için yararlı olacak her türlü adımı atmışsın. Sevgilerimi sunuyorum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski