En sevdiğiniz arkadaşınıza dayanışmanın önemini açıklayan bir e-posta gönderiniz.

Bu yazımızda en sevdiğiniz arkadaşınıza dayanışmanın önemini açıklayan bir e-posta gönderiniz hakkında kısaca bahsedeceğiz.

Arkadaşım Buse, gece gece rahtsızlık vereceğim ama sana dayanışmanın öneminden bahsetmek istiyorum. Bugün dayanışma üzerine düşündüm. İçimdekileri sana anlatmak istedim. Dayanışma aslında ne kadar önemli bir şey değil mi? Öncelikle ne anlama geldiğini açıklayayım.

Dayanışma insanların sırt sırta vererek zor bir durumdan kurtulmak için birlikte davranmaları demektir. Millette dayanışma olmasaydı zor durumların üstesinden gelmek mümkün olmazdı değil mi? Bana katılacağını düşünüyorum. Hani seninle bir gün gezerken bir arsada küçük bir yanın çıkmıştı. Hemen orada yaşayan insanlar evinden bidonlarla su alıp hep beraber o yangını söndürüyorlardı. İşte biz de o zaman bak bu dayanışma örneği demiştik. Aslında hangi konuda olursa olsun böyle olumsuz bir şey yaşandığında el ele verince kısa zamanda o güçlüğü yenmeyi sağlıyor dayanışma. Bazen haberlerde de görüyoruz dayanışma örneklerini. Mesela bir hayvan çukura düşmüştü. Herkes oraya koşmuş, onu kurtarmak için birleşmişti. Yani insanlar dayanışma olduğu için zorlukları aşabiliyor. Oysa kimse kimseye kol kanat germese, destek olmasa, başkaları hiç umurumuzda olmasa bu hayatın yaşanabilir bir yönü de kalmaz diyorum.

Canımdan çok sevdiği arkadaşım, bu saate dayanışmanın önemini açıklayan bu yazımla kafanı şişirmiş olabilirim. Ama yazmasam rahatlayamazdım. Senin samimiyetine güvendiğim için içimden geldi. Sen de bu konuda ne düşündüğünü bana yazarsan sevinirim.

4 Yorumlar

  1. Çok teşekkürler 💕🌸💐💝🌷⚘🌈🗼🌟🎀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 🌈☉🌟☄⛲🗼🏩🗻💕💝🌷⚘💐🌸🎀

      Sil
Daha yeni Daha eski