Yaralara Merhem Olmak ile İlgili Kompozisyon

Bu sayfamda size yaralara merhem olmak ile ilgili kompozisyon yazacağım.

Her insanın içinde ona veren bazı yaraları vardır. Bu yaralar hemen iyileşmez. Adeta kabuk bağlar. Sonra bir şey olur, yeniden kanamaya başlar. Ancak tandığımız, kendimizi yakın hissettiğimiz insanlar bu yaralara merhem olur. Bazen de hayırlı bir gelişme bizim iyileşmemize vesile olabilir.

İnsan yanında yöresinde kimse olmayınca derdini de anlatamaz. Oysa yaraların iyileşmesi için konuşmak da çok önemli bir ihtiyacımızdır. Belki de çare hep başkalarıyla bir araya gelmek ya da bir şeylerle meşgul olmaktır kim bilir.

Mesela ben kendimden örnek vereyim. Eski halime bakıyorum, bir de şu anki halime. Ben eskiden çok mutluydum ya. Hayat dolu insan derler ya, tam da öyleydim. Şimdi ise her şeyden o kadar uzağım ki... Kendi küçücük dünyamda yaşam savaşı verirken buluyorum kendimi. Bu durumuma bakınca kalbimde bir ağrı hissediyorum.

Anlayacağınız yaraların merheme kavuşması gereklidir. Belki de benim bu dünyadaki imtihanım budur. Sizlerin de kimseye söyleyemediğiniz bir derdi vardır mutlaka. Hiç kimse sıkıntısız bir hayata gözünü açmıyor. Karanlık bir yerden yakalıyor insanı. Sonra kendimizi bir kuyuda çaresiz bir halde buluyoruz. Oradan kurtulmak için çırpınıyoruz. Artık dayanacak gücümüz kalmıyor.

Sonuç olarak yaralarımız bizim dertlerimizdir. İnşallah onların da bir çaresi bulunur da rahata ereriz diyorum. Bu konuda dua etmemiz çok iyi olur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski