Bitkilerin korunmasına yönelik bir kampanya düzenleyeceğinizi düşününüz.

Bitkilerin korunmasına yönelik bir kampanya düzenleyeceğinizi düşününüz. Aşağıya, kampanyanızı bir bitkinin ağzından tanıtan, hayalî ögeler barındıran kısa bir reklam senaryosu yazınız.

Merhaba ben kekik otuyum. Şu anda diğer bitkilerle bir toplantı yapmış bulunuyoruz. Bu toplantıda aldığımızı kararlar doğrultusunda insanlarla bir araya gelerek bitkilerin korunması üzerinde konuştuk. Bundan sonra insanlar doğaya karşı daha dikkatli ve sorumlu davranacaklarına dair imza attılar. Bu anlaşma ile artık hepimiz güvendeyiz mesajını tüm herkese büyük bir keyifle vermek istiyorum.

Genel olarak baktığımızda biz bitkiler çok şifalıyız. Hastalıkların tedavisi için üretilen ilaçlar bizlerden temin ediliyor. Bu yüzden şifalı bitkiler olarak kendimizle gurur duyuyoruz. Ancak önceki zamanlarda insanlar bilinçsizce doğayı katlettiği için biz de yok oluyorduk. Ana bu anlaşma sayesinde daha çok büyüyeceğiz, sayımız giderek artacak. Böylece her hastalığın da şifası bizim varlığımızla bulunacak. Bu haberi size aktarmak benim için bir şereftir. Mesela benden çay üretiliyor. Kekik çayını duymuşsunuzdur. Kış günlerinde sıcacık çayımı içerseniz bir şeyciğiniz kalmaz.

Son olarak sözlerimiz şöyle bitirmek istiyorum. Bitkiler var oldukça her şey daha güzel olacak. Hem hastalıklar ortadan kalkacak hem de araziler renk cümbüşü ile daha güzel bir görüntüye kavuşacak. Herkes bilsin ki toprağa kıraç olmak değil, bitkiler yakışır. Kokumuzla aldığınız nefes açılır. Bitkileri yalnızca toprakta değil evlerinizin mutfaklarında görmek istiyorsanız onları korumalısınız. Sizden kampanyamızda destek vermenizi bekliyorum.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski