Eğer Üretmeye Devam Edersen Asla Ölmezsin Kompozisyon

Bu yazımızda eğer üretmeye devam edersen asla ölmezsin sözünü açıklayan bir kompozisyon hakkında kısaca söz edeceğiz.

Üretmekten kasıt verimli olmak, insanların ihtiyacı olan bir şeyi meydana getirmektir.Üretici olmak bir insan için ona çok büyük avantajlar sağlar. Çünkü hep bir şeyler üreten kili etrafına büyük oranda faydalı olur. onun ürettiği şeylerden yararlananlar için de toplumda ona karşı güzle bir itibar oluşur. Böylece adını ölümsüzleşir.

Mesela insanlık yararı adına bir şey bulan, onu kullanıma hazır hale getiren veye çok anlamlı eserler ortaya koyanlar dünyadan göçüp gitmesine rağmen adları hala büyük bir minnetle anılmaktadır. Bu, onların sürekli bir şeyler üretmesinden ortaya çıkan bir gelişmedir. Bizler de daima çalışıp yeni şeyler ürettikçe insanlara, çevremizdeki kişilere faydamız dokunacaktır. Böylece adımız hiçbir şekilde ölmez diyebiliriz. Bir şey üreten kişi çalışkandır. Emeğini asla esirgemeyendir. O kendini değil başkalarının refahını düşünen bir yapıdadır. Böyle bir özelliği olması onun faydalı olması demektir.

Sonuç olarak üretmek zorundayız. Aklımıza gelen kötü ve tembellik kokan duyguları bir kenara atmalıyız. Bir tek çalışmaya, üretmeye ağırlık vermeliyiz. Bu sayede adımız hep saygıyla anılır ve yaşatılır. İşte buna asla ölmemek diyoruz. Bir ürün geliştirdiğimizde bu benim için yeterli dememeliyiz. Üretim anlamında kendini yetersiz bulan, sürekli üretmeye devam eden bir tavrımız olmalıdır. Böylece daha çok kişiye ulaşabilir, onlara hayatı kolaylaştırmak adına önemli bir katlı sağlarız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski