Alın Yazınızı Sadece Alın Terinizle Silebilirsiniz ile İlgili Kompozisyon

Alın yazınızı sadece alın terinizle silebilirsiniz ile ilgili kompozisyon yazısı için bu sayfadan fikir edinebilirsiniz.

Maddi durumu kötü olan bir evde dünyaya gelebilirsiniz. Yahut savaşın tüm sıcaklığıyla yaşandığı bir coğrafyada hayata gözlerinizi açabilirsiniz. İlerleyen yıllar sizin için çetin bir sınav demektir. Eğer kendini geliştirip okul hayatına önem verirseniz bu zor hayattan çıkıp daha korkusuz ve varlıklı bir hayata kapı açarsınız. Her ne olursa olsun, başlarda bulunduğumuz durumda bir değişiklik yapamayız yalnız sonrasında çalışarak bir yerlere gelebileceğimizi anlarız.

İşte böyle bir düzeye gelmek için elbette alın terinden başka çaremiz yok. O yüzden çok çalışmalı, karalılık göstermeli ve içinde bulunduğunuz zorlu koşullardan sıyrılıp imkanların çok daha iyi olduğu bir hayata kucak açmalısınız. Alın teriyle alın yazısını değiştirmek böyle bir şeydir. Yaşadığınız şartları kabullenmeniz doğru olamaz. Benim hayatım böyle gelmiş, böyle gider dememelisiniz. Bu alın yazısını kabullenmektir. Oysa yapacağınız çok basit bir şeydir. Çalışıp bu durumdan daha iyi bir konuma gelmek için alın teri dökmelisiniz. Şunu unutmayalım ki alın yazısını sadece alın teri siler.

Alın yazısı değiştirilemez diye bir şey yoktur. Olaya bu gözle bakmak çok yanlıştır. Onu değiştirecek olan kişinin kendisidir. Bu anlamda alın teriyle iyi bir meslek sahibi olmak için çalışmalıyız ki içinde bulunduğumuz zor ve sıkıntılı durumdan kolayca kurtulalım. Sonuç olarak önceleri yoksul olup da alın teri dökerek şimdi zengin olan bir sürü insan var. Ya da eskiden kırsalda yaşayan ama çok çalışarak kentlerde istediği villayı alan, en pahalı arabalara binen insan sayısı da bir o kadar fazladır. Demek ki alın teriyle hareket edince alnı yazısını değiştirebiliyormuşuz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski