Birlik Ruhunu Kaybedenler Her Şeyini Kaybeder ile İlgili Kompozisyon

Bu yazımızda birlik ruhunu kaybedenler her şeyini kaybeder ile ilgili kompozisyon konusundan kısaca söz edeceğiz.

Birlik ruhu insanların güçlü görünmesini hatta bu gücün kimsenin yıkamayacağı kadar etkili olmasını sağlayan birlik olma halidir. Takım halinde hareket etmek, birlik ruhunun bir şeyi başarmak için ne kadar gerekli olduğunu gösterir. Takım ruhuna aykırı davranan ise yenilmeye mahkumdur.

Birlik ruhu insanların büyük şeyler başarmasında çok önemlidir. Birlik halinde çalışan kişiler her şeyi başarabilir. Bütün zorlukları kolay halde çözer. Bir düşman karşısında sizi güçlü kılan birlik ruhudur. Yine çok zor bir görevi tamamlamak için gereken birlik ruhudur. Birlik içimizdeki cesareti açığa çıkarır. Kendimizde başarabileceğimize dair bir güven oluşturur. İster hayatta ister bir düşman karşısında insanların aynı uğurda toplu hareket etmesi onlara caydırıcı bir güç olma yetkisi kazandırır. Ağır ve yorucu işler daha kolay yapılır, düşmana karşısında daha dirençli olunur. Dolayısıyla hangi konuda olursa olsun birlik ruhuyla davranmaya önem vermeliyiz.

Kısacası birlik ruhuyla hayatımız daha bir kolaylaşır. Karşımızda hiçbir güç duramaz. Zira birlikte hareket edenlerin birbirine kenetlenmesi çok sağlam bir yapının oluşması demektir. Ancak başımıza buyruk takılırsak, o zaman her şeyimizi kaybedebiliriz. Ne gücümüz kalır, ne de bir işin üstesinden gelebiliriz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski