Sizin de büyülü bir kitabınız olsaydı neler anlatmasını isterdiniz?

Aranan soru: Sizin de büyülü bir kitabınız olsaydı neler anlatmasını isterdiniz?

Büyülü olmasını istediğim kitabın benim hayatımı ele almasını isterdim. O kitabı okurken geçmişteki güzel günlerimi yeniden yaşıyormuş hissine kapılarak eski günlerimi hatırlardım. Büyülü kitabımın içinde gerçek bir kahraman olarak baş rolde olmayı isterdim.

Büyülü kitabımın anlatmasını istediğim birçok şey var. Şimdi bunlardan kısaca söz etmek istiyorum. Öncelikle okuyanlar için bu kitap stres atmayı sağlamalıdır. Her okuyan bu kitabı sırf okumak için değil aynı zamanda eğlenmek, sıkıntılarından bir an için de olsa uzaklaşmak için okumalıdır. Herkese hitap eden bu kitapta çocukların maceradan maceraya atılacağı farklı hikayeler olsun isterdim. Bu macera dolu hikayelerde her çocuk kendinden bir şeyler bulacak ve kendileri de olayın içinde yer alacaklar. Dünyayı daha yakından tanımak adına farklı ülkelere gidecekler. Birbirinden heyecanlı yolculukla yapacaklar. Bu süreçte yürekleri bazen ağızlarına gelecek ama kimseye bir şey olmayacak. Sonunda herkes bu zorlu yollardan sağ salim bir şekilde kurtulacak. Sanki üç boyutlu bir trene binmiş gibi her şeyi bizzat yaşıyormuş gibi hissedecekler.

Son olarak büyülü kitabım insanlara olumlu değerler kazandırmayı amaçlıyor. Herkes başkasını da düşünmeyi, iyi niyetli olmayı, birbirine iyi gözle bakmayı, kötülüklerden uzak durmayı bu kitapta anlatılanlardan öğrenecektir. Bu yüzden benim olmasını istediğim büyülü kitabım okuyan çocuklara pek çok açıdan olumlu nitelikler kazandırsın isterdim.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski