İnsan İki Şey ile Kendini İhtiyarlamaktan Kurtarır Biri İyi İş, Diğeri İyi Söz Kompozisyon

Cümleleri okuyup doğru iletişim kurmanın yararları konusundaki düşüncelerinizi ilgili alanlara yazınız. İnsan iki şey ile kendini ihtiyarlamaktan kurtarır: Biri iyi iş, diğeri iyi söz cümlesinin anlamı nedir ile ilgili kompozisyon metnimizi inceleyebilirsiniz.

İyi bir işinin olması insana çalışmayı sevdirir. Çalışmayı seven biri de sürekli bir şeylerle meşgul olur. Başka bir deyişle boş zamanı olmaz. Başını kaşıyacak boş zamanı olmayan insan da kötü işlerden uzak durur. Hep böyle çalışan enerjisini faydalı işlere harcayan insan hayattan keyif alır ve yaşamak ona göre çok anlamlı olur. Bu sayede ruhu genç ve dinamik kalır.

İyi söz insanın ruhuna iyi anlamda etki eder. Yani bir başkası size iyi ve güzel sözler söylediğinde gönlünüz okşanır. Yüzünüz güler, kendinizi çok iyi hissedersiniz. Bu da içinizde saklı bulunan kötü ve üzülmenize yol açabilecek duygulardan kurtulmak demektir. Kendisi hakkında duyduğu güzel sözler insana çok farklı bir enerji sağlar. Böyle bir insanın ruhu elbetteki ihtiyarlamaya karşı daha dirençli olacaktır. Çünkü o, işittiği iyi sözlerle mutluluğu tadan kişidir.

Sonuç itibariyle iyi bir iş ve iyi bir söz insanı her anlamda mutlu eder ve ruhunuzun genç kalmasını sağlar. İyi iş ve iyi sözle manevi anlamda doyuma ulaşan insan; yaşı ne olursa olsun, genç birinin enerji dolu olması gibi her zaman ve her yerde pozitif bir enerjiye sahip olacaktır.  Böylece geçen yorucu ve sıkıntılarla dolu uzun yıllara rağmen ihtiyarlamaktan da kurtulmuş olur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski