Şemsiye Yapımcıları Islanmaktan Bir Kişiyi Koruyacak Genişlikte Kesince Kumaşları Yağmur Değil Yalnızlıktır Yağan Kompozisyon

Bu bölümde şemsiye yapımcıları Islanmaktan bir kişiyi koruyacak genişlikte Kesince kumaşları Yağmur değil yalnızlıktır yağan dizesiyle ilgili kompozisyon yazacağız.

Şemsiye yapımcıları bir kişilik şemsiye yapıyor. Bildiğiniz gibi bir şemsiyenin altına sadece bir kişi sığıyor. Yağmur yağdığı bir anda şemsiyenizi açınca tek kişilik ıslanmıyorsunuz. O anda anlıyorsunuz ki aslında çok yalnızsınız.

Açık söylemek gerekirse şemsiye insanı yağmurdan korurken işlevini yerine getiriyor. Onun genişliği altına bir tek insan sığabiliyor. O sırada biz yağmur yağdığını fark ediyoruz ve ıslanmıyoruz ama yalnızlığı iliklerimize kadar hissediyoruz. Dolayısıyla şemsiye altında yürürken yağmur yağdığını zannediyoruz ama aslında yalnızlık yağıyor diyebiliriz. Çünkü o anda tek başımızayız, şemsiyesi olmayanlar ıslanıyor belki ancak biz kendi şemsiyemiz altında tek başına kalmış bir insan oluyoruz.

Sonuç olarak şemsiye her ne kadar insanları ıslanmaktan koruyan bir araç gibi görünse de esasında yalnızlığı hatırlatan bir özelliği vardır. İnsan için ise yalnız olduğunu bilmek kadar kötü bir duygu yoktur. Bu yüzden hayatın tadı başkalarıyla bir arada olmakta gizlidir. Anlayacağınız yalnızlık insanın içini acıtan tek kalmışlık duygusudur. Bu yüzden yalnızlığı bir kenara bırakıp kalabalıklar arasına karışmalı, bir sosyal çevre edinmeliyiz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski