Yazılanı Silecek Olan Sadece Alın Terinizdir Kompozisyon

Bu bölümü inceleyince yazılanı silecek olan sadece alın terinizdir sözü ile ilgili bir kompozisyon yazacak düzeye ulaşacaksınız.

Alnınıza yazılan sizin elinizde değildir. Bu anlamda kaderiniz belki çok kötü yazılmıştır. Dünyaya gözünüzü açtığınızda imkansızlıklarla dolu bir hayata kucak açtığınızı fark edersiniz. Belki yokluk çeken bir ailenin evladısınızdır. Belki kısıtlı imkanların olduğu bir evde yaşamak zorundasınızdır. Fakat insan isterse ve çok çalışırsa alnına yazılanı değiştirebilir. Bu tamamen size bağlıdır. Bu yüzden şartlar ne kadar kötü olursa olsun, durmak nedir bilmeden hep çalışmanız gerekiyor.

Olmak istediğiniz her ne ise ona ulaşmak ve hayatınızı daha iyi koşullara kavuşturmak için alın teri dökmeniz gerekiyor. Unutmayın ki yazılanı silecek olan sadece döktüğünüz alın teridir. Bu da çalışkanlığın çok önemli olduğunu, çalışmanın hayatımızı daha güzel noktaya taşımada bir gereklilik olduğunu anlatmak istiyor. Siz içinde bulunduğunuz zor şartlara boyun eğerseniz hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Benim kaderim buymuş, alnıma yazılana razıyım diye düşünürseniz hiçbir şey yapmak istemezsiniz. Elinizden bir şey gelmez. Çünkü vaziyetti kabullenmek insanın çalışmasına engel teşkil eder. Oysa eliniz ayağınız tutuyorsa, sağlam bir iradeniz varsa istedikten sonra kimse size mani olamaz.

Kısacası altın teri çalışmayı, hayalini kurduğumuz güzel yaşantıya ulaşmak için ter dökmeyi, emek harcamayı, asla pes etmemeyi ifade eder. Siz çalışıp çabaladıkça bunun mükafatını alır ve alnınıza yazılan kaderi değiştirebilirsiniz. Sadece bakış açısını değiştirip hayata tutunmak ve çok çalışmak gerektiğini bilmelisiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski