Yüzü Gülmeyen İnsanlar Hiçbir İşte Başarılı Olamazlar ile İlgili Kompozisyon

Yüzü gülmeyen insanlar hiçbir işte başarılı olamazlar ile ilgili kompozisyon yazınız.

Sanırım dünyada insana yüzün gülmesi kadar yakışan bir özellik yoktur. Öyle ki yüzün gülmesi insanı her anlamda başarılı ve mutlu kılar. Çevremize baktığımızda bazı insanların güler yüzlü olduğunu ve özellikleri sayesinde birçok konuda başarılı olduklarını görürüz. Her insan işinde başarıya ulaşmak ister. Başarının da birçok faktörü vardır. Güler yüzlü olmak bunlardan biridir.

İnsanların yüzünün gülmesi çok iyi bir özelliktir. Hatta bir işte başarılı olmaya bile güler yüzün etkisi vardır. Soğuk bir yapıda olan birinin yaptığı işte başarılı olması beklenemez. Güler yüzlü olmak sosyal ilişkilerimizi de olumlu yönde etkilediği için çok değerli bir özelliktir.

İnsanların meşgul oldukları işte başarılı olmaları ile yüzlerinin gülmesi arasında çok yakın bir ilişki vardır. Yüzü gülmeyen birinin ne işle uğraşırsa uğraşsın, o işte başarılı olması beklenemez. Çünkü yüzüm gülmesi insanın işini daha severek yapmasına olanak sağlar. Somurtkan bir yüze sahip insan, işini de çok severek yapmayabilir. Bu da onun işinde başarısızlığa yol açar.

Kısaca belirtmek gerekirse, güler yüzlü olmalıyız. İster insan ilişkilerinde ister bir işle uğraşırken yüzümüzün gülmesine özellikle dikkat etmek gerekir. Yüzü gülmeyen bir insan sevimsiz olur, herkes ondan uzak durmaya çalışır, öyle insanlar hiçbir işte başarılı da olamazlar.

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski